Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Hofman-Wolvega

Contact

Nijverheidsstraat 6
8471 AB Wolvega

Over ons

Autobedrijf Hofman is een onafhankelijk universeel autobedrijf. Lid van Vakgarage. U kunt bij ons terecht voor alle personen- en bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. zie www.vakgarage.nl

Voorheen was in ons pand een Kia dealer gevestigd, de expertise in dit merk is nog steeds aanwezig. Daarnaast zijn wij hét adres voor uitstekende occasions van recent bouwjaar en lage km standen. De occasion prijzen vermeld op deze site zijn netto/ zo mee te nemen. Er is keuze uit diverse afleverpakketten . De auto kan evt. ook zonder bijkomende kosten gekocht worden. disclaimer- Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele niet juiste gegevens bij de occasions, daar deze uit uit een centrale datebase worden aangeleverd

Wij zijn lid van Bovag, stichting NAP en RDW-erkend. ISO gecertificeerd volgens Vakplan. In onze werkplaats kunt u terecht voor vakkundig onderhoud en reparaties van alle merken. Ook als uw auto nog in de fabrieksgarantie zit mogen wij alle onderhoud uitvoeren, Dit heeft geen gevolgen voor de garantie.

Een kleine greep uit wat wij voor u kunnen doen:

- Apk keuring
- Kleine of grote onderhoudsbeurt
- Banden, uitlaten, remmen, etc.
- Inbouw van accessoires zoals carkits, trekhaak e.d.
- Schade afhandeling en herstel
- Airco service en reparaties
- Diagnose en storing zoeken
- Dit alles met goede afspraken vooraf zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor kleine reparatie kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

Carwash

In onze doe-het-zelf-was-box kunt u op een milieuvriendelijke wijze uw auto blinkend schoon wassen. U heeft keuze uit verschillende wasprogramma’s.

Graag tot ziens!

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Showroom

Werkplaats

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

Gesloten

Gesloten

Zondag

Gesloten

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten