VG_HofmanWolvega_Airco-onderhoud.jpg

Airco onderhoud in Wolvega

De airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft. Airco onderhoud in Wolvega kunnen wij voor u verzorgen. 

Checken van de airco doen wij al vanaf € 9,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. De prijs van een Airco Combi-Servicebeurt kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kan u altijd langs Vakgarage Hofman-Wolvega aan Nijverheidsstraat 6 in Wolvega rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0561-612498 of via de mail op info@vakgaragehofman-wolvega.nl. 

NU 1234YF KOUDEMIDDEL AIRCO SERVICE BIJ VAKGARAGE HOFMAN! 

Ook voor auto’s met het nieuwe koudemiddel 1234YF hebben wij de apparatuur. Hiervoor kunt u bij ons in Wolvega terecht.

 

Maak nu een afspraak

VAKGARAGE AIRCO CHECK: GRATIS OF SLECHTS € 9,95*

Maak gebruik van de gratis Vakgarage Aircocheck voor uw airco onderhoud! U weet dan precies hoe goed uw airco nog werkt. *Gratis bij APK of onderhoud.

AIRCO REINIGING & REFRESH € 29,95

Met de Airco Reiniging & Refresh wordt uw airco gereinigd van bacteriën, schimmels en ziektekiemen. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur.

AIRCO SERVICEBEURT € 99,-**

Met de airco servicebeurt wordt uw airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel en het oude wordt gerecycled.

AIRCO COMBI-SERVICEBEURT € 119,-**

Uw airco wordt gevuld en het koudemiddel* wordt gerecycled volgens officiële STEK-eisen. Daarnaast reinigen wij uw airco van bacteriën, schimmels en ziektekiemen en wordt deze voorzien van een frisse geur.

* Gratis bij APK of onderhoud
** Prijs afhankelijk van de aantal grams dat er gevuld wordt.

AIRCOSYSTEEM MET R1234YF

Sinds een aantal jaar is er een overgang van airco systeem R134a naar R1234yf. Het gas R134a is een koudemiddel dat behoort tot de broeikasgassen, ook wel F-gassen genoemd. Het nieuwe aircogas R1234yf is als broeikasgas 335 keer minder schadelijk dan R134a, en het verdwijnt 400 keer zo snel uit de atmosfeer. De milieuwinst door het nieuwe koudemiddel R1234yf is dus enorm. Voor het werken met dit nieuwe gas is speciaal equipment nodig. Ook is R1234yf iets duurder dan R134a. De prijzen voor het vullen van het systeem zijn daarom iets hoger dan bij een aircosysteem met R134a.

AIRCO SERVICE 

KOSTEN AIRCO ONDERHOUD

Aircocheck & Refresh   GRATIS of slechts € 9,95*
Airco Reiniging & Refresh € 29,95
Airco Servicebeurt € 119,- **
Airco Combiservicebeurt € 145,- **

*Gratis bij APK of onderhoud. 
**Prijs afhankelijk van de aantal grams dat er gevuld wordt.

Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

   Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. 
   Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.
   Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.

   Geef uw auto jaarlijks een gratis aircocheck van Vakgarage Hofman-Wolvega!