Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Hofman-Wolvega in Wolvega

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Hofman-Wolvega beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Hofman-Wolvega zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Hofman-Wolvega winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Hofman-Wolvega gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Wolvega (Friesland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Hofman-Wolvega biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Wolvega bent u bij Vakgarage Hofman-Wolvega altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Hofman-Wolvega
Nijverheidsstraat 6
8471 AB Wolvega

tel.: 0561-612498
mail: info@vakgaragehofman-wolvega.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg